A ködös tájakon már téliesebbre fordul

Csütörtökön főként az Észak-Alföldön maradhatnak tartósan ködös, felhős körzetek. Délután pedig nyugaton helyenként már megnövekszik a fátyolfelhőzet, de csapadék még nem várható. A szél elsősorban a Kisalföld térségében lesz élénk. Hajnalban -3, +3 fok napközben 6-13 fok között alakul a hőmérséklet.

PÉNTEK
Eleinte változóan, majd többnyire erősen felhős lesz az ég. Az éjszakai, reggeli órákban átmenetileg köd képződhet. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2, a legmagasabb nappali 9 fok körül alakul.

SZOMBAT
Többnyire erősen felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű, a szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalban 3, napközben 10 fok várható.

VASÁRNAP
Többnyire erősen felhős lesz az ég, már eső is lehet. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik.A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 4, a legmagasabb 9 fok körül alakul.

HÉTFŐ
Felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel, de hózápor is előfordulhat. Az északnyugati szél megerősödik. Hajnalban 0, napközben +4 fok várható. 

KEDD
Időnként megnövekszik a felhőzet, sok napsütés várható, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -3, a legmagasabb +3 fok körül alakul.

Share on Google Plus

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

code